• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Lavinia Pîrva, către Adela Popescu: "Adevărul este că să faci trei copii trebuie să ai curaj sau să-ți lipsească ceva"

Lavinia Pîrva, către Adela Popescu: "Adevărul este că să faci trei copii trebuie să ai curaj sau să-ți lipsească ceva"

La 37 de ani, Lavinia Pîrva este o artistă și cu mamă împlinită.

La Vorbește lumea a venit și a povestit despre băiatul ei, dar s-a amuzat și cu Adela despre...maternitate:

"Adevărul este că să faci trei copii trebuie să ai curaj sau trebuie să-ți lipsească ceva. Eu i-am spus de când ne-am întâlnit că e o problemă undeva. Știi care e problema? Copiii sunt diferiți, dar copilul meu face cât zece la un loc și atunci normal că mi-e frică. E un copil cu multă personalitate, energie și toate celelalte."


„Eu sunt destul de permisivă, am vrut ca Alexandru să crească liber, l-am lăsat să experimenteze. (...)A făcut și buf, dar nu a fost o dramă pentru mine, așa că nici pentru el nu a fost. Dar sunt importante regulile, dacă nu au reguli copiii...(...) Trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită. Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă.(...) Eu cred că are de la amândoi are ceva. Și ca temperament. Mama îmi spune, crezi că erai altfel?"

"Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită."

FOTO: LAVINIA PÎRVA INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni