• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Lavinia Pîrva se alătură echipei Vorbește Lumea pentru o rubrică săptămânală de parenting

Lavinia Pîrva se alătură echipei Vorbește Lumea pentru o rubrică săptămânală de parenting

Lavinia Pîrva se alătură echipei Vorbește Lumea pentru o rubrică săptămânală de parenting

De luni până vineri, de la 10:30, Lora și Cove aduc telespectatorilor cele mai tari vești și cele mai interesante informații. 

Începând de astăzi, Lavinia Pîrva s-a alăturat echipei și va prezenta în fiecare joi o rubrică pentru mămici în care va răspunde curiozităților acestora. Înainte de a începe noua experiență, artista a spus: ”Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa Vorbește Lumea, mai cu seama că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag”.

Rubrica va fi transmisă în direct, din studio sau din diferite locații relevante pentru mesajul transmis și va aborda tematici extrem de diferite, precum slăbitul după naștere, locuri sigure de joacă pentru cei mici, idei pentru organizarea zilei de naștere a celui mic, discuții cu specialiști despre bolile copilăriei, despre diversificare sau alăptare.

Astăzi, Lavinia a recunoscut că a venit cu emoții spre prima emisie alături de noii ei colegi, dar gândul că va fi alături de Cove și Lora a liniștit-o. Totodată despre experiența de a fi mamă, ea a declarat: ”Mă îndrept în zona de mamă relaxată, a venit din mine. Ceea ce simțim noi ca mame este foarte bine, este un instinct pe care-l înțelegi atunci când treci prin această situație și îl simți. Sunt foarte interesată de ceea ce se întâmplă cu mamele”. 

Despre noua rubrică pe care o avea și bucuria pe care o resimte, Lavinia a completat: ”Vă mulțumesc că m-ați primit și abia aștept să fim colegi”. 

Vorbește Lumea că de luni până vineri poți primi energia necesară pentru a avea o zi perfectă, doar alături de Cove, Lora și ai lor colegi! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni