• PRO TV
  • Lecții de supraviețuire la Ferma! Telespectatorii vor afla o mulțime de sfaturi de la Cristi Bozgan

Lecții de supraviețuire la Ferma! Telespectatorii vor afla o mulțime de sfaturi de la Cristi Bozgan

Lecții de supraviețuire la Ferma! Telespectatorii vor afla o mulțime de sfaturi de la Cristi Bozgan

Cum te descurci în mijlocul pădurii, iarna? Care sunt resursele pe care le poți folosi? Cum te poate ajuta mediul care te înconjoară într-o astfel de situație? Cu ce te poți hrăni? Cum trebuie să îți construiești un adăpost? În această seară, de la 21:30, Cristi Bozgan le arată tuturor telespectatorilor o parte dintre secretele supraviețuirii în pădure.

Concurenții de la cabană au fost feriți de presiunea eliminării, de dueluri și de nevoia de a-și face alianțe și strategii unii împotriva altora. În această seară, mentorul lor este pregătit să îi scoată din zona de confort și să îi vadă în acțiune: sunt ei pregătiți, învață repede cum să reziste o noapte în pădure, fără nicio resursă? Cum și, mai important, CE vor mânca? În ce adăpost vor dormi? Cum se vor încălzi?

Dacă experiența este una din ce în ce mai interesantă pentru cei șase concurenți de la cabană, cei din fermă trec la următorul nivel în materie de alianțe, trădări și dispute: prietenia dintre Brigitte și Ioana se clatină, Moroșanu se simte între ciocan și nicovală, iar Diana Belbiță simte presiunea de a fi șef săptămâna aceasta.

În această seară, de la 21:30 la PRO TV, ediția Ferma ne aduce sfaturi utile despre câteva dintre cele mai importante tehnici de supraviețuire în pădure.

Ediția Ferma de marți seara este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni