• PRO TV
  • Lei, gheparzi și urși la duelul pentru fermier șef! Astăzi vom afla cine va conduce Ferma – Un nou început!

Lei, gheparzi și urși la duelul pentru fermier șef! Astăzi vom afla cine va conduce Ferma – Un nou început!

Lei, gheparzi și urși la duelul pentru fermier șef! Astăzi vom afla cine va conduce Ferma – Un nou început!

Cu toate că a părăsit Ferma – Un nou început!, bandiții se întreabă cum a gândit Silviu Țolu următoarea mișcare și care va fi propunerea lui pentru poziția de fermier șef. Din punct de vedere numeric, ei sunt peste fermieri și încep să se gândească la răzbunarea lui Moroșanu. De când i-a plecat bunul prieten acasă, Moro nu mai are liniște și îl vrea cât mai repede la duel pe Zmărăndescu.

Izolați în creierii munților de peste 12 săptămâni și captivați în activitățile de la fermă, Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan le oferă concurenților un moment de respiro: o vizită la grădina Zoologică din Reșița, care le va descreți cu siguranță frunțile. Ce nu le trece prin cap concurenților e că, de fapt, Mihaela și Cristi vor muta duelul la ZOO, în fața leilor, gheparzilor și urșilor.

Ambițiile, orgoliile și răzbunările sunt la ordinea zilei în fermă pentru cei rămași în lupta pentru marele premiu de 50.000 mii de euro. Aflati însă în Săptămâna Mare, concurenții vor încerca să fie mai buni unii cu alții. Zmărăndescu e primul care își recunoaște greșelile și își va cere iertare. Îl vor urma oare și alții? Ramâne de văzut în această seară de la 21:30, într-o nouă editie

Ferma – Un nou început! Ferma - Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni