• PRO TV
  • Lidia Buble își deschide sufletul și lansează piesa „Asta sunt eu”

Lidia Buble își deschide sufletul și lansează piesa „Asta sunt eu”

Lidia Buble își deschide sufletul și lansează piesa „Asta sunt eu”

„Asta sunt eu” este o piesă în care artista își invită publicul să o descopere exact așa cum este: deschisă, funny, un pic crazy, dar cu un suflet imens.

Pentru „Asta sunt eu”, Lidia a colaborat cu What’s UP, artist care a compus piesa alături de Marius Moga, Marian Moldoveanu și Florian Rus. Clipul, regizat de Iura Luncașu, redă în imagini mood-ul jucăuș și energic al piesei și o prezintă pe Lidia în ipostaze diferite.   

E eliberator să te simți bine în pielea ta! Să te accepți așa cum ești. Să poți să iubești cum vrei. Să poți să arăți când nu-ți place ceva. Să nu pui la suflet ce zic alții doar ca să-ți facă inimă rea. Să poți să strigi: Asta sunt eu!”, mărturisește Lidia Buble.    

Lidia este un artist muncitor și talentat, naturalețea este unul dintre atuurile succesului ei. Cred în oameni dintr-o bucată, așadar cred în această colaborare. Sper să vă placă!“, adaugă What’s UP.   

Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa Noi simțim la fel", iar în același an ea a câștigat premiulBest New Act la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri că „Inima nu știe“, „Le-am spus și fetelor“ (feat. Amira), „Mă cerți“ (feat. Adi Sînă) și „Mi-e bine“ (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.



În octombrie 2017, artista a lansat „Cămașa”, single care s-a menținut în topul celor mai difuzate piese la radio și a adunat peste 35 de milioane de vizualizări pe YouTube.
Primăvara trecută, Lidia și-a surprins bublisorii cu „Sub apă”, clip care a cucerit publicul din România și care a spart orice tipar, în materie de producție video. În urmă cu patru luni, a lansat „Tu”, o piesă despre sentimentele puternice pe care un îndrăgostit le are față de jumătatea să, cu un videoclip desprins dintr-un film romance.   

What’s UP a avut un 2018 plin de lansări: “Ora 2″, “Hana”, lansată de Ziua Îndrăgostiților, apoi “Iarta-mă, mamă”, un single lansat de Ziua Femeii, urmat de “Doare” și “Cu tine pe mine”.
Anul acesta, de ziua sa, What’s UP a lansat alături de JO „CuBANii”, o piesă manifest despre puterea banilor și indiferența pe care oamenii o au față de lucrurile cu adevărat importante.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni