Lili Sandu a avut parte de șocul vieții ei în vacanță

04 August 2022, 16:04

Citeste mai mult despre: Lili Sandu, Lili Sandu copil, vacanta,
Autor: Lorena Martin

Lili Sandu a fost prezentă în platoul Vorbește Lumea, acolo unde a vorbit despre experiența sa din ultima vacanță. A mers împreună cu fiul și soțul ei!

Lili Sandu a devenit mamă de curând, iar de atunci întreaga sa viață s-a schimbat complet. Recent, ea a plecat în vacanță alături de soțul și fiul ei, crezând că va avea parte de o experiență unică. Din păcate, aceasta a suferit un adevărat șoc în momentul în care feribotul pe care se afla a avut parte de câteva probleme, din cauza apei agitate din mare.

„Am fost cu el în Spetses, o insulă retrasă din Grecia, am vrut ceva mai family style. Mi se face pielea de găină. La întoarcere a fost foarte agitată marea și vântul a fost îngrozitor, valuri foarte mari. În jurul meu erau doar femei care plângeau, era un purgatoriu, oamenii care efectiv vărsau... Mi-a fost rău și mie și lui Thomas. Thomas a și vomitat. A fost ceva... Eu am zis atunci mai multe rugăciuni decât în toată viața mea... Am stat așa vreo patru ore și jumătate. Am zis <<Doamne, dacă nu mor acum...>>”, a declarat ea.

Din fericire, lucrurile au mers bine, însă fiul actriței a fost îngrozit de cele întâmplate, iar acum nu vrea să mai meargă cu feribotul. 

VEZI MAI MULTE ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies