Lili Sandu face parte din gașca verii de la Vorbește Lumea!

Lili Sandu face parte din gașca verii de la Vorbește Lumea!

O vară perfectă începe, în fiecare dimineață, alături de cea mai tare gașcă! Cove, Theo Rose, Veverița și Coțofană sunt pregătiți să aducă cei mai cunoscuți invitați, dar și cele mai interesante provocări. 

Săptămâna trecută a fost una aniversară, iar Sore a revenit în gașcă pentru a serba cei 6 ani. 

Dacă luni, Sore posta pe contul ei de Instagram: ”I’m baaack. Încă o săptămână alături de Vorbește Lumea și nu oricum, aniversăm 6 ani! Mândră să fiu acum cu voi, mândră am fost și acum 6 ani, când a debutat emisiunea”, vineri ea serba frumoasele zile petrecute pe set, dar și lansarea noii piese: ”O săptămână încheiată frumos și cu noua piesa lansată pe orbite: Fake it”. 

De astăzi, gașca verii este completată de Lili Sandu. Actriță cunoscută, cu o experiență vastă în televiziune și, recent devenită, o mămică superbă, Lili este pregătită să aducă voia bună și energia în fiecare dimineață! 

Înaintea acestei săptămâni, Lili declară: ”Sunt foarte entuziasmată să mă reîntorc în studioul de la Vorbește Lumea, de data asta ca și co-prezentator. Am absentat motivat o perioadă cam lungă din fața camerelor de filmat și nici că nu se putea mai bine să încep decât cu Gașca Vorbește Lumea la PRO TV. O să fie o săptămână suuuuper fun, vă garantez asta și abia aștept să ne bem cafeaua împreună!

Dragul meu Cove, la cât sunt de nevorbită, poți să stai liniștit că voi fi cel mai minunat co-prezentator! :)) Abia aștept să ne revedem”.

Nu ratați, de luni până vineri, o nouă săptămână alături de cea mai tare gașcă, în direct la PRO TV, de la ora 10:30! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni