Lili Sandu se va distra pe cinste în week-end, de ziua soțului ei

Lili Sandu a fost prezentă în emisiunea „Vorbește Lumea”, acolo unde a dezvăluit că soțul ei își serbează ziua de naștere luni. Cu ocazia aniversării, vedeta are de gând să petreacă alături de partenerul său, dar și de prietenii apropiați!

Lili Sandu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Deși în urmă cu câțiva ani vedeta era sufletul petrecerilor, acum a recunoscut că merge la astfel de evenimente din ce în ce mai rar. Invitată în platoul „Vorbește Lumea”, frumoasa șatenă a dezvăluit că se apropie ziua soțului, motiv pentru care se va distra pe cinste!

„Luni este ziua lui. Iubitule, îți voi organiza o petrecere! Petrecem noi trei, îl includem și pe bebe, probabil o să ne vedem cu câțiva prieteni în week-end. N-am organizat nimic deocamdată, dar o să vedem”, a declarat ea. 

În ceea ce privește cadoul pe care i-l va oferi soțului, Lili Sandu a dezvăluit că nu știe încă ce își dorește partenerul ei. Deși l-a întrebat, bărbatul a evitat să răspundă. Atunci când darul este oferit de Silviu Țolu, acesta o întreabă pe actriță ce vrea să primească, iar ea îi răspunde fără să se gândească prea mult. 

„Nu sunt bună la făcut cadouri! Am ceva în minte, dar chiar nu știu. L-am întrebat ce vrea, dar mi-a zis că nu știe, să găsesc eu o soluție”, a adăugat ea. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni