• PRO TV
  • Lily Collins și-a aniversat tatăl: “Te iubesc până la Lună și înapoi”! Phil Collins a împlinit 71 ani

Lily Collins și-a aniversat tatăl: “Te iubesc până la Lună și înapoi”! Phil Collins a împlinit 71 ani

Lily Collins și-a aniversat tatăl: “Te iubesc până la Lună și înapoi”! Phil Collins a împlinit 71 ani

Lily Collins, protagonista serialului de succes “Emily in Paris”, și-a sărbătorit recent tatăl. Puțină lume știe că frumoasa actriță care a cucerit Hollywood-ul este fiica artistului Phil Collins. 

Tânăra de 32 de ani a postat un mesaj emoționant pentru părintele ei pe contul de Instagram, acolo unde are nu mai puțin de 26,4 milioane de fani. Phil Collins a împlinit 71 de ani în 30 ianuarie.

“La mulți ani, tata! Chiar dacă nu mai încap în brațele tale și nici nu mai pot sta confortabil pe umerii tăi, tu continui să mă îmbrățișezi puternic atunci când am cea mai mare nevoie. Nu mai petrecem atât de mult timp împreună, dar când suntem față în față, tu chiar mă vezi așa cum sunt. S-ar putea să nu crezi întotdeauna, dar, te rog, ai încredere în mine când îți spun că indiferent de vârstă sau de ce îmi va aduce viața, voi avea întotdeauna nevoie de tine.

Fie că te privesc cu mândrie pe scenă sau râzând acasă împreună în timp ce ne jucăm, sunt mereu recunoscătoare pentru momentele și amintirile pe care le împărtășim. Mai ales pe acelea pe care acum le prețuiesc ca adult. Îți mulțumesc pentru că m-ai inspirat și pentru că ai sprijinit femeia care sunt astăzi. Te iubesc până la Lună și înapoi”, a scris fiica lui Phil Collins în dreptul unei fotografii din copilărie, în care apare pe umerii tatălui ei. 

Lily este fiica lui Phil Collins și a lui Jill Tavelman. Tânăra este căsătorită cu regizorul de film Charlie McDowel.


 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni