• PRO TV
  • Lora, apariție incendiară în direct! Cum s-a prezentat vedeta la “Vorbește lumea”

Lora, apariție incendiară în direct! Cum s-a prezentat vedeta la “Vorbește lumea”

Lora este cea care a preluat ștafeta de la Adela Popescu și care ne încântă în fiecare dimineață, de luni până vineri, în emisiunea “Vorbește lumea”, alături de Cove. 

În ediția de vineri, 22 ianuarie, artista a purtat o ținută super sexy, care i-a pus în evidență silueta fără cusur. Lora a ales un deux-piece, format din pantalon și sacou, de culoare gri închis. Cântăreața a oferit o priveliște de zile mari cu decolteul său spectaculos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Lora a primit cu entuziasm propunerea de a fi reveni în rol de gazdă a emisiunii: “Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”.

Nu ratați de luni, de la ora 10:30, întâlnirea cu Lora și Cove! Vorbește Lumea că o cafea băută cu simpaticii prezentatori vă poate oferi energia de care aveți nevoie pentru zilele încărcate de muncă!

Vezi cum s-a îmbrăcat Lora în materialul VIDEO de mai sus


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni