Lora, emisiune cu piciorul în orteză. Ce a pățit îndrăgita artista

14 Mai 2021, 11:02

Citeste mai mult despre: Lora, accidentare, antrenament MMA, orteza,
Autor: Alina Popa

Zi cu ghinion pentru Lora. Prezentatoarea de la Vorbește lumea a avut parte de un incident nefericit la sala de sport, iar acum e nevoită să stea cu piciorul imobilizat timp de câteva săptămâni.

Lora și-a făcut azi intrarea în platoul emisiunii Vorbește lumea într-un scaun cu rotile și i-a povestit colegului Cove ce a pățit la antrenamente. 

“După emisiune am avut de filmat ceva drăguț, un antrenament MMA cu Mihai, fiul cu Smărăndescu. Cum eram așa tensionată... mi-am zis: “ce idee bună! De când nu am mai dat și eu pumn. Și la antrenament, la încălzire, am lovit în sacii ăia de box. Am dat cu laba picioarului într-o margine și s-a fisurat osul ăsta. Am dat în sac, dar în margine, și am dat foarte tare. Am zis: “Au” și am continuat. Apoi am dat și în Mihai și în perne și am alergat și m-am trântit. Am făcut toatea astea și după ce s-a terminat antrenamentul și am pășit din sală, s-a dus adrenalina și au început durerile. Am mers la spital. Am făcut o radiografie și iată fisură. Să sperăm că dacă sunt cuminte nu o să fie nevoie de operație”, a povestit Lora. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies