• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Lora și-a făcut introducerea la Vorbește lumea. Cum a fost întâmpinată de Cove la prima ediție

Lora și-a făcut introducerea la Vorbește lumea. Cum a fost întâmpinată de Cove la prima ediție

În urmă cu câteva zile, Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară și a predat ștafeta Lorei la Vorbește lumea.

În prima ediție la care a venit în studio alături de Cove, Lora a făcut senzație cu o ținută sexy, care i-a pus în valoare fizicul de invidiat.

În stilul caracteristic, cele două vedete s-au distrat și au făcut numeroase glume unul pe seama celuilalt, mai ales că au mai prezentat împreună emisiunea în urmă cu câțiva ani. 

Dacă la finalul anului 2018, Lora se alătura echipei pentru prima dată în postura de prezentatoare a unui matinal, ea revine acum mai hotărâtă, mai entuziastă și cu mult dor de publicul PRO TV: ”Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni