Loredana si Bebe Cotimanis vor urca vineri pe scena Romanii au talent!

Loredana si Bebe Cotimanis vor urca vineri pe scena Romanii au talent!

Cel de-al treilea show live Romanii au talent este gata sa inceapa, vineri, de la 20:30, numai la PRO TV! Telespectatorii vor avea parte si sapamana aceasta de talent autentic desavarsit si de surprize de proportii. Cei 12 concurenti repeta zilnic pentru a le aduce vineri romanilor momente spectaculoase, iar juratii sunt pregatiti sa vada evolutia celor pe care i-au trimis in etapa semifinalelor.

Antrenoarea de la Vocea Romaniei, Loredana Groza, va fi invitata speciala a celui de-al treilea show live si va canta in direct cea mai noua melodie a sa, alaturi de Nadir si Banda Agurida. Artista a filmat de curand si un videoclip pentru melodia Te iubesc, care are milioane de vizualizari pe internet.

In ceea ce priveste aparitia de vineri, de la Romanii au talent, Loredana a spus: “Voi canta live noul meu single, Te iubesc, alaturi de Nadir si Banda Agurida. E un cantec de dragoste pozitiv, cu un refren extrem de cantabil si cu versuri sincere si emotionante! Vrem sa le spunem Te iubesc, cu muzica, dans si voie buna, tuturor romanilor care ne vor privi!” 

Vineri seara, Bebe Cotimanis va parasi pret de cateva minute masa juriului si se va alatura trupei Amadeus pentru un moment de poezie extrem de sensibil.  

„Pentru surpriza pe care le-o pregatesc vineri telespectatorilor, ma consum deja de vreo trei zile, iar emotiile mele sunt mai mari decat de obicei, pentru ca ma voi intalni in premiera cu patru femei de exceptie, extrem de talentate, care formeaza trupa Amadeus. Va astept pe toti sa traim impreuna un moment inaltator.”, a declarat Bebe Cotimanis despre momentul pe care-l va prezenta vineri.

Telespectatorii vor avea parte vineri, in cea de-a treia semifinala Romanii au talent, de momente surprinzatoare, multa emotie, energie, vibratie, suspans, dansuri incredibile prezentate de trupa PRO Dance si concurenti care abia asteapta sa-si puna in scena talentul, in fata intregii tari.

In fiecare vineri, de la 20:30, romanii sunt invitati sa-si sustina eroii si sa-si voteze preferatii care vor intra in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni