• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Luminița Anghel și-a schimbat radical stilul de viață! Măsura drastică pe care a luat-o pentru a-și menține silueta 

Luminița Anghel și-a schimbat radical stilul de viață! Măsura drastică pe care a luat-o pentru a-și menține silueta 

Luminița Anghel, în vârstă de 53 de ani, a fost invitata Adelei Popescu în platoul emisiunii Vorbește lumea. Artista a povestit despre provocările pe care le-a întâmpinat în perioada pandemiei, dar și despre modificările drastice pe care le-a făcuut pentru a avea un tonus excelent. 

Luminița Anghel a fost afectată de pandemie prin prisma faptului că multe dintre concertele sale au fost amânate sau anulate. Cu toate acestea, solista nu s-a lăsat descurajată și a decis să aloce timpul pe care îl are dezvoltării personale și activităților care o ajută să se simtă mai bine. 

Cântăreața a mărturisit că dintotdeauana s-a lovit de problema kilogramelor în plus, însă recent a găsit o modalitate eficientă și plăcută prin care să le combată. Luminița a povestit că aleargă 10 kilometri pe zi, împreună cu două prietene și că niciodată nu a fost mai în formă!

"Când mă privesc în pozele din trecut nu mă plac. Nemâncatul seara, după ora 18, a funcționat întotdeauna. Și moderația. Rezultatele pe măsură au venit, în cazul meu, odată cu începerea sportului. Am găsit această gașcă de fete cu care eu fac sport zi de zi. Zece kilometri pe zi, mers alert, un fel de maraton. La început îi parcurgeam într-o oră patruzeci de minute, acum am ajuns să îi parcurgem și într-o oră douăzeci și patru", a povestit Luminița. 

Vezi interviul integral în momentul video de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni