Luna Nouă în Rac. Astrologul Valeriu Pănoiu ne spune cum sunt afectate zodiile

Luna Nouă în Rac aduce schimbări majore pentru toate zodiile. Astrologul Valeriu Pănoiu ne spune cum sunt afectate zodiile de acest fenomen astral.

“Să știți că este recomandat săptămâna aceasta să purtăm culori de apă, pentru că Luna Nouă va fi în semnul Racului, semn de apă. Albastru și negru sunt culorile norocoase ale săptămânii”, a explicat Valeriu Pănoiu. 

Astrologul a spus că în aceeastă perioadă accentul cade foarte mult pe familie. “Fiind vorba despre rac, reuniunile de familie sunt la loc de cinste. Ne regăsim cu rudele, cu neamurile. Sunt foarte multe discuții care se cer clarificate. Nu sunt doar reuniuni de familie armonioase în această perioadă”, a continuat astrologul. 

Valeriu Pănoiu a spus că taurii sunt hiper agitați și sunt extrem de versatili în această săptămână: “Pentru că Luna Nouă îi face să comunice în exces. De aceea, s-ar putea ca unii tauri să spună lucruri pe care să le regret sau s-ar putea să nu comunice exact cee ace vor ei să transmit. Una să spună și alta să se înțeleagă”.

Vezi previziunile pentru toate zodiile în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni