• PRO TV
  • Madonna l-a cerut în căsătorie pe Vanilla Ice când erau împreună! Dezvăluirile șocante făcute de rapper

Madonna l-a cerut în căsătorie pe Vanilla Ice când erau împreună! Dezvăluirile șocante făcute de rapper

Madonna l-a cerut în căsătorie pe Vanilla Ice când erau împreună! Dezvăluirile șocante făcute de rapper

Madonna și Vanilla Ice au format un cuplu la începutul anilor 1990, dar abia acum s-au aflat mai multe detalii din culisele poveștii lor de dragoste. Artista l-ar fi cerut în căsătorie pe rapper, sau cel puțin așa a dezvăluit el în cadrul unui podcast recent.

Deși până acum a fost extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală, rapperul Vanilla Ice a scăpat un detaliu cel puțin interesant în cadrul unui podcast pe care l-a susținut recent. Vorbind despre fosta relație cu Madonna, rapperul a menționat, printre altele, că aceasta l-a cerut în căsătorie la vremea respectivă.

Vanilla Ice, speriat de propunerea artistei, a refuzat instant, pe motiv că este mult prea devreme pentru acest pas important. Mai mult, a judecat gestul Madonnei ca fiind unul nebunesc, mai ales că din punctul său de vedere doar bărbatul ar trebui să facă astefel de propuneri.

„Lucrurile mergeau nebunesc de repede. Eram: „Ce? Credeam că bărbatul trebuie să facă asta (n.r. cererea în căsătorie)”. Ce vrei să spui? Stai puțin. Este mult prea repede. Eu de abia încep aici și sunt mult prea tânăr pentru asta. Așadar, da. A fost nebunesc. Cu cât mă gândesc mai mult, cu atât mi se pare o nebunie mai mare”, a dezvăluit Vanilla Ice în cadrul unui podcast.

De ce s-a despărțit Vanilla Ice de Madonna

Deși s-au îndrăgostit rapid unul de celălalt, relația lor nu a fost de lungă durată. Vanilla Ice a declarat, în urmă cu mai mult timp, că s-a despărțit de regina muzicii pop după ce aceasta și-a lansat cartea, intitulată „Sex”. Motivul? Din cele descrise în volum se înțelegea că Madonna nu este altceva decât o „femeie ușoară”.
 
„Era mai în vârstă ca mine, însă era o iubită extraordinară. Ne-am despărţit după ce a publicat cartea ‘Sex’, care mi s-a părut dezgustătoare şi ieftină. Noi aveam o relaţie şi ea făcea să pară că şi-o trage cu toată lumea”, a menționat Vanilla Ice.

Sursă foto: Arhivă PRO TV

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni