• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Mai e un pic și Pavel & Smiley se întorc! Hai să vedem care-au fost cele mai amuzante momente ale lor de până acum

Mai e un pic și Pavel & Smiley se întorc! Hai să vedem care-au fost cele mai amuzante momente ale lor de până acum

Mai e un pic și Pavel & Smiley se întorc! Hai să vedem care-au fost cele mai amuzante momente ale lor de până acum

Ți-e dor de ei? Și nouă! Cât îi așteptăm să se întoarcă, hai să vedem care-au fost cele mai haioase momente pe care le-au au avut în culisele celui mai iubit show TV din România.

Smiley și Pavel Bartoș s-au distrat mereu de minune la filmările pentru cel mai tare show de televiziune, „Românii au talent" și mai jos avem și dovada:



Într-un interviu exclusiv acordat PRO TV, Pavel Bartoș spune că noul sezon se anunță „incredibil, dar nu imposibil.” 

„Sunt surprins că mai sunt talente. Anul acesta parcă s-au adunat toți pe pământul nostru și mă bucur. Cuvintele nu descriu în totalitate ce-am simțit noi, ce-am trăit noi.”, spune prezentatorul. 

Pavel a mai povestit că, după 9 ani la Românii au talent, încă mai există lucruri care îl surprind. 

„Nu îmi imaginam că se poate face cu corpul, în general. [...] Cred că dacă am arăta reacția juraților... ăsta ar fi un show în sine.”, a glumit el. 

„Noul sezon în trei cuvinte? Mamă, mamă, mamăăăă! Nu ați așteptat degeaba!”, le transmite Bartoș fanilor celui mai iubit show de televiziune din România. 

În filmulețul de mai jos poți vedea ce părere are Pavel despre întoarcerea lui Mihai Petre la masa juraților, care crede el că e cel mai frumos moment artistic din noul sezon (spoiler: are legătură cu Smiley), dar și ce e „suportalina” și la ce o folosește Pavel: 



Sezonul #9suprem din „Românii au Talent" începe în 8 februarie

În 8 februarie cel mai tare show de divertisment din România va da startul sezonului #9suprem. Pregătește-te, deci, să ai parte de noi momente incredibile, pe care nu le-ai mai văzut până acum pe nicio scenă din România și de reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină.

#9suprem va fi un sezon despre bucuria de a vedea talentul prezentat în cele mai diverse forme și de a face imposibilul posibil.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni