Majda Aboulumosha, cele mai picante detalii din culisele Femeia alege: "Nu avem scenariu, sunt emoții mari la mijloc"

13 Octombrie 2021, 14:07

Autor: Cristina Tapu

Majda Aboulumosha se află în Turcia, acolo unde se filmează emisiunea Femeia alege, un show matrimonial cu un format inedit. Prezentatoarea a fost contactată telefonic de către echipa Vorbește lumea și a oferit cele mai recente amănunte despre emisiune.

Majda Aboulumosha este încântată că are ocazia de a prezenta emisiunea Femeia alege și se bucură de timpul petrecut în Istanbul, mai ales că Turcia este una dintre țările preferate ale vedetei.

Întrebată despre filmări și despre evenimentele tumultoase care au avut loc în ultima săptămână, Majda a răspuns: "Se schimbă lucrurile din moment în moment, fetele s-au acomodat din ce în ce mai bine, bărbații cuceresc femeile în continuare". 

Prezentatoarea a mărturisit că decizia de a pleca pentru cinci luni în Turcia a fost dificilă, mai ales că este separată de fiica ei, însă faptul că știe țara și limba o ajută nespus.

"Sunt cu tot sufletul aici, pentru mine nu este prima dată când vin în Istanbul, eu am crescut aici. Vreau ca toată echipa să simtă implicarea mea, este un show autentic, noi nu urmăm pașii regizorilor, urmăm pașii femeilor și a bărbaților. Cu asta se deosebește de alte emisiuni, este realitatea, nu avem scenariu. Sunt emoții foarte mari. Concurenții plâng, râd, se îndrăgostesc, le trece", a dezvăluit Majda, în cadrul intervenției telefonice. 

Emisiunea Femeia alege poate fi văzută în fiecare zi pe PRO 2, de la 19:00 și 22:30. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies