• PRO TV
  • Maluma, gol pușcă pe Instagram. Reacția fanilor: „Tu chiar știi să-ți promovezi clipurile!”

Maluma, gol pușcă pe Instagram. Reacția fanilor: „Tu chiar știi să-ți promovezi clipurile!”

Maluma, gol pușcă pe Instagram. Reacția fanilor: „Tu chiar știi să-ți promovezi clipurile!”

Maluma se pricepe ca nimeni altul să fie în centrul atenției! Artistul columbian își promovează albumele prin cele mai inedite metode. Dacă anul trecut, înainte de a-și lansa albumul, s-a fotografiat lângă o domnișoară gravidă, dând de înțeles că ar urma să devină tătic, anul acesta s-a pozat gol pușcă cu o domnișoară.

Înainte de acest selfie, în care și-a acoperit “bărbăția” cu o inimioară, pe contul artistului a fost postat un alt filmuleț controversat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

“Las asta aici ca să nu-l vedeți în altă parte”, a scris Maluma în dreptul clipului în care o domnișoară mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată, îl filma în timp ce doarmea într-o cameră de hotel. La un moment dat, bruneta sexy se plimbă prin încăpere, apoi poziționează aparatul de filmat către pat și își dă jos halatul. 

Selfie-ul în care Maluma apare gol-pușcă cu o domnișoară în spatele său a adunat aproape 2,5 milioane de aprecieri și sute de comentarii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)


Unele admiratoare au lăsat și câteva comentarii amuzante: “De ce ai postat asta? Era secretul nostru!”, “Aia este mâna mea!”, “Maluma, șterge poza te rog! O să-mi recunoască soțul mâna”. 

Postările artistului fac parte din strategia de promovarea al celui mai nou album intitulat: "The Love and Sex Tape". Materialul discografic a fost lansat vineri, 10 iunie, și tot atunci a apărut pe Youtube și un nou videoclip al artistului la piesa "Nos Comemos Vivos".

Maluma este unul dintre cei mai iubiți artiști latino. El are colabărări cu nume ca Shakira, Jennifer Lopez sau Ricky Martin. Artistul a concertat de două ori în România. Ultima sa vizită a avut loc în aprilie, anul acesta, la Romexpo. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni