• PRO TV
  • Mama lui Ethan Hawke, Leslie Hawke, strânge bani din SUA pentru familiile afectate de coronavirus din România

Mama lui Ethan Hawke, Leslie Hawke, strânge bani din SUA pentru familiile afectate de coronavirus din România

Mama lui Ethan Hawke, Leslie Hawke, strânge bani din SUA pentru familiile afectate de coronavirus din România

Vreme de 20 de ani s-a implicat direct în combaterea sărăciei din comunitățile rurale din România și pentru susținerea copiilor din familii dezavantajate. Leslie Hawke continuă să ajute de peste Ocean copiii sărmani din țara noatră.

În anul 2000 a venit în România pentru a face muncă de voluntariat, dar nu a crezut că va rămâne aici 20 de ani. Leslie Hawke este unul dintre cei mai implicați oameni pe care i-a avut România în domeniul protecției celor nevoiași.

Acum s-a întors în SUA, de unde continuă să-i ajute pe copiii sărmani din România și familiile lor. Mama lui Ethan Hawke îi încurajează pe americani să cumpere bilete la documentarul Acasă, My Home al lui Radu Ciorniciuc, câștigătorul premiului special al juriului pentru Imagine la Festivalul de Film Sundance. 

Citește și: EXCLUSIV Leslie Hawke, despre cei 18 ani petrecuți în România: „Am simțit că aici este locul meu”



Iubitorii de film sunt sfătuiți să doneze 25 de dolari pentru a vedea documentarul la ei acasă, pe laptop sau PC. Toți banii strânși prin intermediul platformei The Alex Fund vor fi donați famililor sărace din România, afectate de criza financiară provocată de coronavirus.

Documnetarul premiat al lui Radu Ciorniciuc, inițial programat pentru proiecție la BAM Cinema din Brooklyn, luna trecută, s-a transformat într-un eveniment de sufragerie. Vă rog înscrieți-vă și vizionați Acasă în confortul vostru”, a scris Leslie Hawke pe Facebook.

Pe 7 mai, cei care plătesc biletul pot intra live pe Zoom cu regizorul Radu Ciorniciuc și cu Ethan Hawke, pentru a dezbate subiectul documentarului.

În filmul său, Radu Ciorniciuc prezintă povestea familiei Enache, care a trăit timp de 20 de ani în Delta Văcărești. Regizorul a surprins toate aspectele vieții familiei până când delta dintre blocuri a fost declarată zonă protejată. Povestea a fost documentată vreme de 4 ani și surprinde tranziția familiei de la o viață în completă armonie cu natura, la traiul plin de provocări din marea junglă urbană a capitalei României.

Când facem bine, #nefacembine.

Fotografii: Agerpres/Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni