• PRO TV
  • Marcel Pavel şi Costi Ioniţă au făcut pace la Happy Hour

Marcel Pavel şi Costi Ioniţă au făcut pace la Happy Hour

Marcel Pavel şi Costi Ioniţă au făcut pace la Happy Hour

Preselecţia Eurovision de anul acesta a avut parte de show-uri doar pe scenă, nu şi în culise ca in anii trecuţi. Au fost totuşi câteva împunsături între artişti.

Ȋn ziarele de astăzi a apărut declaraţia lui Marcel Pavel, unul dintre membrii juriului Eurovision, declaraţie referitoare la Costi Ionită. Potrivit presei, Pavel ar fi afirmat că Ioniţa este la limita amatorismului în muzică. Ȋn replică, Ioniţă… nu a vrut să îi dea nicio replică la Happy Hour. Ba chiar a ţinut să precizeze că îl respectă mult pe Marcel şi că din punctul lui de vedere toţi participanţii calificaţi în finala Eurovision sunt câştigători.

Deşi nu a fost prezent în platoul Happy Hour, Marcel Pavel a intrat în direct, prin telefon, şi şi-a îndulcit părerile despre Costi. Marcel a precizat că nu îl consideră pe Ioniţă la limita amatorismului, ci doar în pericolul de a ajunge acolo daca nu munceşte. S-a grăbit însa să adauge că este convins că Ioniţă va depune mari eforturi şi va evita un eşec.

Cu toate ca nu a fost (fizic) posibil ca cei doi să îşi strângă mâinile, artiştii au încheiat conversaţia în cele mai amiabile condiţii.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni