• PRO TV
  • Margherita de la Clejani, detalii despre starea ei de sănătate după atac: „Am fost înjunghiată în inimă”

Margherita de la Clejani, detalii despre starea ei de sănătate după atac: „Am fost înjunghiată în inimă”

Margherita de la Clejani, detalii despre starea ei de sănătate după atac: „Am fost înjunghiată în inimă”

Margherita de la Clejani a fost externată și a vorbit cu polițiștii despre evenimentele petrecute miercuri seară în Capitală. Fiica Clejanilor a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate și a transmis un mesaj de mulțumire celor care i-au fost alături.

Fiica Clejanilor a fost convocată la poliție pentru a da declarații în legătură cu atacul căruia i-a căzut victimă miercuri seară. Bandajată în zona sânului stâng, dar cu o energie pozitivă, Margherita a explicat cum au evoluat lucrurile în ultimele zile.

Am fost înjunghiată în inimă, în zona inimii. Am fost consiliată de numeroși psihologi, psihiatri, doctori, specialiști extraordinari cărora le mulțumesc din toată inima mea, care este acum ușor afectată. De asemenea, mulțumesc minunatei, frumoasei mele familii pentru toată dragostea pe care mi-a oferit-o dintotdeauna”, a spus Margherita, vineri, înainte de a intra la Serviciul de Investigații Criminale al Poliției Române.

Margherita de la Clejani a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată, însă și cu un un vârf de lamă, metalic, înfipt în sân. Medicii i-au îndepărtat obiectul străin și i-au salvat viața. Mama tinerei, Viorica de la Clejani, a promis că agresorul ei nu va scăpa nepedepsit.

Bărbatul acuzat de agresiune, care se deplasa cu o trotinetă electrică prin Capitală, a fost reținut ieri pentru 24 de ore. El a mai atacat o femeie, pe Calea Victoriei, pe care a înjunghiat-o cu lama unui cuțit.

Fotografii: cancan.ro/PRO TV

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni