• Emisiuni
  • La Măruță
  • Marian Olteanu, din Clanul, despre planurile în serial, dar și despre viața personală

Marian Olteanu, din Clanul, despre planurile în serial, dar și despre viața personală

Marian Olteanu, sau Marean Olteanum, cum are și contul de Instagram, are 30 de ani, joacă în serialul „Clanul” și va apărea în sezonul doi al producției, sezon care debutează duminică la PRO TV. 

La Măruță, Marian Olteanu a vorbit despre serialul Clanul, despre planurile sale în teatru, dar și despre viața personală. Mai precis, a mărturisit amuzat:

"Nu am nicio iubită! Nu m-am pupat cu nimeni de Valentine's Day". 

Marian Olteanu a studiat la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti, Facultatea de Teatru, este actor al Teatrului Mic și are un rol extrem de provocator în serialul Clanul

Duminică, 19 februarie, de la ora 20:00, începe primul episod din sezonul doi al serialului care a ținut telespectatorii în suspans în primul sezon, CLANUL. Lupta dintre poliție și mafie, bine și rău, intrigile și alianțele – toate au luat o întorsătură neașteptată.Cum se vor așeza lucrurile, cine va face primul pas greșit și cum încearcă fiecare să își contureaze acțiunile, în lipsa lui Tătuțu, aflăm în primul episod din sezonul 2 CLANUL. 

Nu ratați CLANUL din 19 februarie, de la 20:00, la PRO TV și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni