• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Marilu Dobrescu și Iustin, o poveste de dragoste inedită. Cum s-au cunoscut influencerița și partenerul ei

Marilu Dobrescu și Iustin, o poveste de dragoste inedită. Cum s-au cunoscut influencerița și partenerul ei

Marilu Dobrescu este un influencer din România cu 340.000 de urmăritori pe Instagram. Aceasta a fost invitată în platoul emisiunii "Vorbește Lumea" unde a oferit detalii despre începutul relației sale cu Iustin, partnerul ei de trei ani, precum și excursia făcută la 500 de km de Polul Nord.

De îndată ce o cunoști pe Marilu Dobrescu observi exburan'a și energia ei, completată de calmul adus de partenerul său, Iustin. Povestea lor de dragoste este una neobișnuită, dar apreciată de o comunitate numeroasă de persoane care îi urmăresc la tot pasul.

S-au cunoscut pe Instagram, după ce Marilu i-a trimis mesaj de pe un cont fals. Au vorbit timp de două săptămâni, fără ca Iustin să știe cine este fata misterioasă, iar într-un final s-au întâlnit în urma unui treasure hunt organizat de Iustin pentru ea:

"Pe scurt ne-am cunoscut online. Ceva de genul, are legătură și cu foștii noștri. Eu i-am scirs de pe un cont fals, pentru că nu voiam să știe cine-i scrie, pentru că eram într-o situație foarte complicată. I-am scris că este cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut în viața mea. Ideea e că noi am vorbit nouă săptămâni pe acel cont secret, pentru că nu voiam să știe cine sunt, mi-am dat seama că vrem și să ne vedem, iar când ne-am văzut prima oară, el a aflat cine sunt."

Vezi momentul complet aici.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni