• PRO TV
  • Marius Manole intra in competitia dansului in aceasta primavara la Pro TV!

Marius Manole intra in competitia dansului in aceasta primavara la Pro TV!

Marius Manole intra in competitia dansului in aceasta primavara la Pro TV!

In aceasta primavara, Pro TV le prezinta romanilor un nou show extraordinar, in care dansul si coregrafiile spectaculoase vor aduce bucurie, emotie si tensiune! Primul concurent care va intra in competitia dansului este actorul Marius Manole. 

Show-ul reprezinta o adevarata provocare pentru actor, dar si un motiv de bucurie: ”Imi plac provocarile. Imi place sa merg pe drumuri noi. Ma simt ca in facultate, cand eram curios sa vad ce surprize imi rezerva urmatoarea zi. Am emotii si asta e bine. Inseamna ca sunt viu. :)”, a declarat Marius Manole.

Marius a absolvit Universitatea de Arte ”George Enescu” din Iasi, a urmat cursurile Sectiei de Coregrafie de la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica ”Ion Luca Caragiale” din Bucuresti si a participat la diverse stagii de pregatire atat in Romania, cat si in strainatate. A jucat in zeci de spectacole de teatru, dar si in diverse scurtmetraje si lungmetraje in tara si la nivel international. Marius Manole este unul dintre cei mai apreciati actori romani si a obtinut de-a lungul timpului mai multe premii importante, iar in anul 2016 a fost decorat de catre presedintele Romaniei cu Ordinul ”Meritul Cultural in grad de Cavaler, categoria D” – ”Arta spectacolului.”

"Imi place ideea acestei emisiuni pentru ca este vorba de multa munca si intotdeauna mi-a placut sa munesc. Apoi, este vorba de ceva nou in viata mea si, nu in ultimul rand, imi place dansul si n-am mai dansat de mult. O sa invat si stiluri noi de dans, ceea ce ma entuziasmeaza. De altfel, tot ce e bazat pe munca imi aduce satisfactii. Si, ca actor, mi-am dorit sa vad si cum e pe scena, doar ca in fata camerelor de luat vederi", a spus Marius Manole. 

Telespectatorii vor avea parte in curand de o competitie de dans incredibila intre perechi formate din celebritati si dansatori profesionisti. Show-ul, realizat dupa formatul Dancing with the stars, le va aduce romanilor un spectacol grandios din care nu vor lipsi coregrafiile complexe, muzica buna, tehnica, creativitatea, umorul si momentele neprevazute.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni