• PRO TV
  • Marius Moga bifează un nou success internațional alături de R3HAB și Icona Pop

Marius Moga bifează un nou success internațional alături de R3HAB și Icona Pop

Marius Moga bifează un nou success internațional alături de R3HAB și Icona Pop

După colaborările cu Maroon 5, Train, Lumidee, Hillary Duff, RBD și alții, Marius Moga bifează un nou succes internațional, în calitate de co-autor pe single-ul “This Is How We Party”, lansat de R3HAB și Icona Pop.

Marius Moga este co-autor pe piesă “This Is How We Party”, alături de Nick Audino, Aino Jawo, Caroline Hjelt, Claus Christiansen, Lewis Hughes, Remee Jackson și Simon Hassle. Refrenul piesei reprezintă o bucată din “imnul petrecerilor” lansat în anii ’90, cu același titlu, de S.O.U.L. 



Billboard a publicat un review în care descrie “This Is How We Party” că fiind genul de piesă de party care îți șterge orice urmă de încruntare de pe față.  

Piesa deja se bucură de succes, având peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube și peste 4 milioane de stream-uri. “This Is How We Party” urcă tot mai sus în topurile muzicale din peste 25 de țări, ocupând în toate aceste teritorii un loc în top 20. La nivel mondial, piesă ocupă locul 9 în topul celor mai distribuite piese în playlist-urile New Music Friday. 

 “Mă bucur că Nick Audino, producător australian stabilit în LA, cu care mă știu și lucrez de mulți ani, m-a invitat pe piesă asta. E un achievement important să fiu co-autor pe “This Is How We Party” by R3HAB și Icona Pop.”, declara Marius Moga.

Marius Moga și echipa DeMoga Music s-au concentrat în ultimii ani pe release-uri și sesiuni internaționale. Proiectul Morandi se bucură de succes în peste 20 de țări, cu piesă “Kalinka”. Proaspăt lansat este și remix-ul oficial al piesei, în colaborare cu renumitul DJ turc Burak Yeter. ZADI și Irina Flow, artiste DeMoga Music, au lansat “Your Attention”, piesă deja preluată de către radiouri din Europa de Est. Ciprenko lansează piesă “Ohana” featuring T.Y.A, fiind urmați și de alte nume de artiști DeMoga Music care vor debuta anul acesta cu piese și EP-uri internaționale. 


Label-ul DeMoga Music este prezent pe piață muzicală din România din anul 2003 și, încă de atunci, s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Mark Azekko, ZADI, Irina Flow, Ciprenko și alții. DeMoga Music Publishing include în roster peste 30 de compozitori și producători. Catalogul DeMoga Music Publishing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care un număr mare de piese no.1 și hit-uri în top 10 și numeroase sincronizări în zona de advertising și film.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni