• PRO TV
  • Mary-Kate Olsen, divorț cu scandal! Soțul ei, Olivier Sarkozy, a dat-o afară din casă

Mary-Kate Olsen, divorț cu scandal! Soțul ei, Olivier Sarkozy, a dat-o afară din casă

Mary-Kate Olsen, divorț cu scandal! Soțul ei, Olivier Sarkozy, a dat-o afară din casă

Mary-Kate Olsen (33 de ani) s-a despărțit de soțul ei, Olivier Sarkozy, alături de care este de cinci ani de zile.  

Actrița, care la ora actuală este designer, a încercat să intenteze divorț bancherului francez, care este și fratele fostului președinte Sarkozy, în luna aprilie, însă judecătorul i-a respins cererea din cauza pandemiei de coronavirus. 

Citește și: Mary-Kate si Ashley Olsen au publicat primul selfie pe o retetea de socializare. Ce s-a intamplat la scurt timp 

Acum, Mary-Kate, care a început relația cu Olivier în primăvara anului 2012, cere o decizie ”de urgență”, care să-i permită să intenteze divorț cât mai repede.

Vedeta, care este multimilionară, a cerut de asemenea activarea contractului prenupțial, conform site-ului TMZ. În 2007, Forbes le clasa pe Mary-Kate și pe sora ei geamănă, Ashley, pe locul 11 în topul celor mai bogate femei din entertainment, cu o avere estimată la 100 de milioane de dolari. 

Mary-Kate este căsătorită cu Olivier - care este frate vitreg cu Nicolas Sarkozy, fostul președinte al Franței - din 2015. 

Acum, lucrurile s-au complicat. Olivier și-ar fi forțat soția să plece din apartamentul lor din New York, iar acum lupta se dă între avocații celor doi. 

Mary-Kate și Olivier nu au copii împreună, dar Olivier are cu fosta soție doi - Julie și Margot - care acum sunt adolescenți.

Foto: Getty

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 8: Drama neștiută a fraților Munteanu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni