• PRO TV
  • Metallica va concerta la București anul viitor

Metallica va concerta la București anul viitor

Metallica va concerta la București anul viitor

Metallica revine la Bucureşti, în turneul "Worldwired", pe 14 august 2019, la Arena Naţională, iar biletul de intrare oferă fanilor ocazia de a descărca în format digital noul album al trupei. 

"Turneul «Worldwired» se întoarce în Europa şi Marea Britanie, între 1 mai şi 25 august 2019, cu show-uri ce se desfăşoară pe stadioane, în parcuri şi chiar la un castel. După seria de concerte indoor din 2017 - 2018, ce a depăşit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa şi Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de ţări


 Turneul va debuta pe 1 mai 2019, în Lisabona și va include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mulţi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, Gothenburg, şi chiar oraşe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) şi Tartu (Estonia)", anunţă organizatorii.


Pe 14 august 2019, Metallica va cânta pe Arena Naţională. În deschidere vor evolua trupele Ghost şi Bokassa.

 

Fiecare bilet cumpărat include şi cel de-al 10-lea album Metallica, "Hardwired…To Self-Destruct", în format digital.  După achiziția biletului, fanii vor primi un mail cu cu instrucţiuni pentru a-şi descărca albumul.

 

Prețul biletelor: 

Gazon A - 345 lei

Gazon B - 285 lei

Cat 1 - 685 lei

Cat 2 - 505 lei

Cat 3 - 345 lei

Cat 4 - 285 lei

Cat 5 - 235 lei

 

Membrii fanclubului Metallica vor putea achiziţiona bilete începând de marţi, 25 septembrie, mai multe informaţii fiind disponibile pe metallica.com.

Biletele se găsesc începand cu 28 septembrie în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3) , Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plata SelfPay din toată țară.

 

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat zece albume de studio, trei albume live, două EP-uri şi a vândut peste 125 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă premii Grammy.





Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal ale anilor '80. În loc să se alinieze trendului stabilit de restul formaţiilor de gen, trupa a ales să fie mai accesibilă, în acelaşi timp extinzând graniţele genului thrash, folosind viteza şi volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compoziţiilor.

Metallica a mai concertat de trei ori in Romania, în 1999, în 2008 și în 2010. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni