• PRO TV
  • Michael B. Jordan, desemnat "cel mai sexy bărbat în viață", e topit după iubita sa! Cum se distrează cei doi în vacanță

Michael B. Jordan, desemnat "cel mai sexy bărbat în viață", e topit după iubita sa! Cum se distrează cei doi în vacanță

Michael B. Jordan, desemnat "cel mai sexy bărbat în viață", e topit după iubita sa! Cum se distrează cei doi în vacanță

Michael B. Jordan și Lori Harvey formează cel mai hot cuplu de la Hollywood! Actorul a fost desemnat “cel mai sexy bărbat în viață” în 2020, iar tânăra de 24 de ani este fotomodel și fiica actorului de comedie Steve Harvey. 

Primele zvonuri cu privire la relația celor doi au apărut la sfârșitul anului, după ce au fost fotografiați pe pârtiile din Salt Lake City, Utah. De atunci, cei doi o țin numai într-o vacanță. 

Recent, îndrăgostiții și-au oficializat relația pe Instagram. În ziua în care Lori a împlinit 24 de ani, Michael a postat un clip romantic, în care apare alături de iubita sa la munte, într-un peisaj de basm. 

Acum, actorul și iubita sa au trecut de la costumele de schi la cele de baie și se bucură de relaxare în insula St. Barts. Lori a fost fotograf de serviciu și și-a fotografiat iubitul la bustul gol, spre încântarea admiratoarelor. Michael (33 de ani ) a postat pe Instagram câteva fotografii în care și-a etalat trupul perfect sculptat și zâmbetul fermecător.

“Al meu” – a comentat mândră Lori la fotografia care a adunat aproape 3 milioane de inimioare de la fani. Superba mulatra s-a pozat și ea în costum de baie, pe iaht, iar admiratorii nu au mai contenit cu laudele. “Superbă!”, “Cum poate cineva să arate atât de bine?”, “Ești atât de frumoasă”, “Zeiță”, “Vrei să te căsătorești cu mine?” – sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii brunetei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey)


Mai multe fotografii cu Michael B Jordan și Lori Harvey în galeria foto de mai jos

Lori Harvey este fiica actorului Steve Harvey

Lori Harvey are 24 de ani și cochetează cu modellingul. La cum arată nici nu e de mirare! Bruneta are zeci de fotografii în care pozează sexy și își etalează trupul perfect. Pagina de Instagram a lui Lori este plină de instantanee cu ea în costum de baie sau ținute sumare. Lori Harvey este fiica lui Marjorie Bridges și a comediantului Steve Harvey. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey)

Michael B. Jordan, desemnat “cel mai sexy bărbat în viață” de revista People

Michael B. Jordan a fost vedeta celor două filme Creed, iar în Creed II, actorul american l-a avut ca partener de platou și adversar în ring pe pugilistul român Florian Munteanu. La sfârșitul anului 2020, actorul a fost desemnat “cel mai sexy bărbat în viață” de prestigioasa revista People.

„E un sentiment plăcut. Știi, toată lumea face gluma aia: Mike, este unul dintre lucrurile cu care, probabil, tu nu te vei alege. Dar e un club în care e bine să fii”, a declarat actorul pentru People. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Loriharvey/ Michaelbjordan

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 14 – IHATEPINK & Bobospider: I-am făcut parastasul lui Jason în Friday the 13th


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni