• PRO TV
  • Michael Bay pregătește un film despre pandemia de coronavirus. Care e povestea din spatele Songbird

Michael Bay pregătește un film despre pandemia de coronavirus. Care e povestea din spatele Songbird

Michael Bay pregătește un film despre pandemia de coronavirus. Care e povestea din spatele Songbird

După succese cu filme precum Armaghedon, A Quiet Place sau The Purge, Michael Bay pregătește o nouă peliculă apocaliptică. „Songbird” aduce în atenție mutația unui virus nou care condamnă omenirea la o carantină de 4 ani. Cine s-ar duce la cinema să vadă așa ceva?

Songbird prezintă o nouă realitate în care a fost târâtă omenirea după ce un virus mortal a suferit o mutație periculoasă. Carantina generalizată a fost instituită, iar contactul fizic între oameni a fost interzis. O nouă boală, Covid-23, a pus stăpânire pe întreg globul, aruncând în colaps mai toate sistemele medicale din lume.

Tensiunile cresc în momentul în care autoritățile caută cu disperare persoane potențial infectate care se ascund. Nimeni nu mai are voie să stea în case ori pe străzi, ci doar în tabere carantinate, unde evoluția bolii poate fi monitorizată.

Songbird este primul film de cinema care se face în Los Angeles în timpul pandemiei de coronavirus. Din distribuție fac parte Demi Moore, Bradley Whitford, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser, Craig Robinson și Peter Stormare.

Producătorii nu au anunțat încă data lansării, însă primul trailer a fost deja urcat pe YouTube. Dacă vă face plăcere, îl puteți urmări AICI.

Fotografii: capturi YouTube/Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 24: Cea mai bună glumă despre Anda Adam

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni