Mihaela Bilic, medicul nutritionist de la Arena Bucatarilor

19 Februarie 2016, 14:22

Mihaela Bilic, medicul nutritionist de la Arena Bucatarilor

Dr. Mihaela Bilic este autoarea a numeroase carti si articole despre o nutritie corecta, ea incercand mereu, cu succes, sa-i faca pe oameni sa inteleaga un adevar simplu: nu trebuie sa stii ce sa mananci, trebuie doar sa iti asculti instinctul!

Absolventa a Facultatii de Medicina din Bucuresti, dr. Mihaela Bilic este de 15 ani medicul nutritionist care vrea saaduca bucuria si placerea pe mesele romanilor. Medic primar diabet si boli de nutritie, la care s-a adaugat un masterat de psihonutritie la Paris, dr. Mihaela Bilic este autoarea unor carti de succes, vandute in mii de exemplare (Silueta dincolo de mituri, Traiesc, deci ma abtin, Sanatatea are gust) si promotor al multor campanii de educatie nutritionala. Mihaela Bilic si-a propus sa le redea oamenilor increderea in mancare, sa le arate ca sanatatea are gust! 

Prin intermediul numeroaselor evenimente, conferinte si seminarii la care a participat, sfaturile si recomandarile ei au ajuns in multe case si au ajutat multi romani. Dr. Mihaela Bilic ne indeamna sa facem din mancare un prieten si din alimentatia sanatoasa si echilibrata, un stil de viata!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies