• PRO TV
  • Mihaela Rădulescu, despre baia cu Emil Rengle la FERMA. Replica vedetei: ”Vai, dragul de Emil...”

Mihaela Rădulescu, despre baia cu Emil Rengle la FERMA. Replica vedetei: ”Vai, dragul de Emil...”

Mihaela Rădulescu, despre baia cu Emil Rengle la FERMA. Replica vedetei: ”Vai, dragul de Emil...”

Săptămâna trecută, după ce Emil Rengle a ieșit de la Fermă, a declarat pentru protv.ro că cel mai mult i-ar fi plăcut să facă baie cu Mihaela Rădulescu.

Acum, este rândul Mihaelei Rădulescu să-i dea replica. Prezentatoarea emisiunii de la PRO TV s-a arătat flatată de dorința lui Rengle și i-a făcut chiar și o promisiune, într-un interviu exclusiv pentru protvplus.ro.

Citește și: Emil Rengle, declarații după plecarea din Fermă: ”Mi-ar fi plăcut să fac baie cu Mihaela Rădulescu”

”Ai, dragul de Emil, dar de ce nu a zis, că rezolvam! La Fermă, mai ales, se poate orice, mai ales că ei aveau cada aia impresionantă. Emil e o dulceață de om și, crede-mă, ne e dor de el. Mie, personal, mi-a părut tare rău când a plecat Emil și mi-a fost ciudă când a pierdut duelul. A fost un duel greu. Și, da, aranjăm noi cu baia aia odată”.

Mihaela Rădulescu a mărturisit și motivele pentru care nu ar putea să participe, în calitate de concurent, la FERMA. ”Mi-am dat seama că există niște elemente aici pentru care m-aș chinui foarte tare. În primul rând, lipsa de intimitate. M-ar omorî să fac baie, duș în condițiile în care fac concurenții noștri. Asta, cu lipsa de intimitate, să trebuiască să te dezbraci cumva în văzul lumii, e o limită. Deși nu pare dar, totuși, nu am făcut nici poze în PLAYBOY, n-am mers niciodată atât de departe. Întotdeauna am avut un moment unde m-am oprit, pentru că nu m-am simțit confortabil. 

Aș mai avea o problemă la dependențele astea pe care le avem toți: de ciocolată, de cafea.. Din tot sufletul îi admir pe oamenii ăștia că pot. Sunt niște oameni echilibrați, care reușesc să depășească niște adicții.. Tare mi-e teamă că n-aș rezista cât rezistă concurenții noștri.” 

Urmăriți știri despre concurenții și prezentatorii FERMA, pe site-ul ferma.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni