• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Mihai Trăistariu a șocat o țară întreagă cu ultima afirmație: "Vreau să o clonez pe mama!"

Mihai Trăistariu a șocat o țară întreagă cu ultima afirmație: "Vreau să o clonez pe mama!"

Mihai Trăistariu a fost invitat în platoul emisiunii Vorbește lumea. Solistul, cunoscut pentru succesul l-a înregistrat la Eurovision cu mulți ani în urmă, a discutat despre pierderea mamei sale. 

Mihai Trăistariu are o idee complet neobișnuită! După ce mama sa s-a stins din viață, artistul a suferit nespus și a fost marcat profund de întâmplare. Așadar, a luat o hotărâre bizară! A decis să o cloneze! Cum este posibil? A explicat chiar el, în detaliu, despre ce e ste vorba cu exactitate. 

"Mama mea iubise medicina, științele exacte. Mama m-a luat deoparte și mi-a spus că sunt un pic diferit și că nu trebuie să mă pierd. Pe mama am iubit-o foarte mult și îmi spunea mereu că eu sunt prelungirea ei", a povestit Mihai. 

„Am avut discuții despre asta, i-am zis să îmi trimită un semn dacă există ceva dincolo. Am întrebat-o dacă o pot clona, mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Le am acasă. 

Momentan nu este posibil, se întâmplă niște lucruri ciudate, organele poate nu o să funcționeze. Eu chiar dacă mi-aș clona mama, o ia de la bebeluș, o să fie mai mică ca mine. Sunt dezbateri pe tema asta, nu știu cât ar fi de adevărat.”, a povestit Mihai Trăistariu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni