• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Mihai Trăistariu, „pus la zid” de pandemie: “A fost un an crunt pentru artiști”

Mihai Trăistariu, „pus la zid” de pandemie: “A fost un an crunt pentru artiști”

Mihai Trăistariu a avut un an greu din cauza pandemiei. Artistul s-a trezit cu afacerile “blocate” și a fost nevoit să-și vândă un apartament pentru a se întreține.

Cântărețul în vârstă de 41 de ani a fost prezent în platoul emisiunii “Vorbește lumea” și a povestit despre problemele financiare cu care s-a confruntat din cauza pandemiei de coronavirus.

„A fost un an crunt pentru artiști. Cei care au avut un job la stat nu au avut de suferit pentru că acolo și-au luat salariul integral și și-au continuat viața cu mici restricții. Oamenii s-au adaptat. Noi am fost blocați complet, la artiști mă refer (...) Eu am și o școală de muzică și ea a fost blocată. Aici e problema, că mie mi-au blocat două afaceri și deodată m-am trezit în postura în care a trebuit să vând un apartament ca să supraviețuiesc. Noroc că aveam de unde”, a povestit artistul. 

Mihai Trăistariu a declarat că este și o parte pozitivă în toată povestea asta și că a descoperit calități pe care nu știa că le are. 

“Dacă privesc partea pozitivă, eu m-am reinventat. M-am făcut deodată om de afaceri, pentru că vara asta am avut și niște apartamente pe care le-am închiriat. Eu m-am ocupat de tot, m-am văzut chiar și cu clienții", a mai spus artistul.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Instagram Mihai Traistariu 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni