• Emisiuni
  • MasterChef
  • Mimi gătește alături de Chef Joseph Hadad. „E mai grea decât mine tigaia asta”

Mimi gătește alături de Chef Joseph Hadad. „E mai grea decât mine tigaia asta”

Mimi gătește alături de Chef Joseph Hadad. „E mai grea decât mine tigaia asta”

Noua ediție Chef de MasterChef va aduce alături de Chef Joseph Hadad un influencer care are peste un milion de urmăritori pe Instagram... Mimi! Cei doi vor găti un preparat delicios cu spanac, creveți și sparanghelul.

Încă de la început, Mimi va întâmpina greutăți în bucătăria MasterChef: „E mai grea decât mine tigaia asta”, va spune aceasta. Provocările se vor ține lanț, iar cunoscuta creatoare de conținut va fi nevoită să facă plating-ul preparatului... legată la ochi! Totuși, pentru a duce procesul la bun sfârșit, aceasta va beneficia de indicațiile chefului. 

Chef Hadad va fi impresionat de cât de repede învață Mimi tehnicile de bucătările. La sfârșitul ediției, cei doi se vor înfrupta din farfurii, iar aroma ingredientelor va fi pe măsură: „Dacă aș putea să transmit din bucătăria MasterChef gustul în sufrageria voastră... ar fi minunat!”, va spune Chef Joseph Hadad. 

Pentru a vedea cum s-a descurcat Mimi, atât în prepararea felului de mâncare, cât și în realizarea plating-ului în condiții speciale, urmăriți noua ediție din Chef de MasterChef!

Vezi mai multe detalii în materialul video

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni