• PRO TV
  • Minodora la minim. A slabit 30 de kilograme si nu se opreste aici. Uite cat de bine arata intr-o pereche de blugi ultra mulati

Minodora la minim. A slabit 30 de kilograme si nu se opreste aici. Uite cat de bine arata intr-o pereche de blugi ultra mulati

Minodora la minim. A slabit 30 de kilograme si nu se opreste aici. Uite cat de bine arata intr-o pereche de blugi ultra mulati

In urma cu doi ani, Minodora si-a propus sa slabeasca. Acum, artista cantareste doar 70 de kilograme si este extrem de mandra de acest lucru.

Intr-o imagine pe care cantareata a postat-o in urma cu cateva zile pe pagina ei de Facebook se poate vedea, cat se poate de clar, cat de mult a reusit sa slabeasca in ultimii doi ani. Imbracata intr-o pereche de jeansi skinny si un maiou negru, stramt pe talie, Minodora radiaza de fericire si este cat se poate de increzatoare in fortele proprii.

Ajunsese la 104 kilograme, iar acela a fost momentul in care Minodora a decis ca este momentul sa slabeasca.

A aruncat toata mancarea nesanatoasa din frigider, a mers la un nutritionist, la un antrenor de fitness si s-a pus pe treaba. Artistei nu i-a fost usor, caci a inlocuit mancarurile grase pe care obisnuise sa le devoreze cu salate si gratare din piept de pui.

Minodora cantareste acum 70 de kilograme si este mandra nevoie mare ca reusit sa slabeasca natural, fara sa se infometeze sau sa apeleze la fel de fel de operatii estetice practicate des in ziua de astazi.

"Suntem o familie de slabuti. Nu a fost usor, insa iata ca se poate daca ai vointa. As vrea sa mai slabesc putin, insa recunosc ca ma simt bine si asa in pielea mea", a declarat Minodora, pentru Cancan.ro.

 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni