• PRO TV
  • Mobilizare de forte la Ferma Vedetelor

Mobilizare de forte la Ferma Vedetelor

Mobilizare de forte la Ferma Vedetelor

Sederea lui nea Rata la Ferma Vedetelor i-a determinat pe fermieri sa munceasca cot la cot si sa se mobilizeze pentru a face treaba: „Cu nea Rata ne trezim de dimineata!”, a spus George. Respectul pentru el i-a facut pe fermieri sa renunte la rautati si sa se mobilizeze pentru a face o treaba cat mai buna. S-au conformat organizarii impuse de nea Rata: fetele au lucrat in bucatarie, iar baietii au construit un porumbar. 

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarita in intervalul de difuzare 20:30 - 22:21 de peste 1.7 milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 21:39, peste 2.2 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut 10 puncte de rating si 24.2% share, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 7 puncte de rating si 16.9% share.

Fermierii s-au bucurat cand au primit carne adusa la pachet de nea Rata, iar fetele au pregatit doua torturi. Augustin a fost cel mai fericit cand a vazut carnea: „Am venit dupa miros! Am apa in gura si acum cand ma gandesc!”. 

Iulia Vantur a fost norocoasa si a apucat sa guste din tortul fetelor, in timp ce concurentii i-au povestit cat au fost de rasfatati. Propunerile pentru servitorii saptamanii s-au desfasurat intr-o nota amuzanta. Printre cei nominalizati au fost: George, Roxana, Augustin si Vica, insa Gina a hotarat sa ii aleaga pe Vica si Augustin „poate se imprietenesc”. 

Cea mai mare surpriza a zilei a fost vizita lui Florin Busuioc, care le-a povestit despre vreme si le-a dat cea mai buna veste: se va face frumos afara! Fermierii au fost incantati sa afle ca Florin este implicat direct in Ferma Vedetelor, fiind vocea care le spune povestea in fiecare seara. El i-a invatat sa faca un barometru pentru a sti cum e vremea: „De la nea Rata am invatat brazdometru si de la Busu barometru!”, a spus Vica. Concurentii i-au prezentat lui Busu fiecare colt din ferma si i-au facut cunostinta cu toate animalele din ograda: „Mi s-au parut aparent relaxati, dar ei de fapt au nevoie sa socializeze si cu altcineva foarte tare!”, a spus prezentatorul. 

Negustorul Vasile, care s-a lasat asteptat indelung, a ajuns intr-un final la ferma. El a fost luat la rost pentru ca a intarziat si a fost pacalit de Gina ca nu mai au decat 26 de arginti: „Am un suflet atat de mare, dar nu stiu sa profite de el! Ma fura!”. Cu toate ca fermierii au mai sustras din marfa, prin fel de fel de mijloace, Vasile a fost binevoitor si le-a facut pachete astfel incat sa se incadreze in bani, a fost sarutat de Gina si s-a luptat cu Augustin. 

In editia de astazi fermierii se vor mobiliza pentru a da o alta fata curtii, sub atenta supraveghere a lui nea Rata. Gina va avea parte de un atac neobisnuit si va alege primul duelist pentru lupta de sambata! Telespectatorii vor afla de la 20:30, numai la PRO TV, ce reactie are cel ales. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni