Moda și tehnologia, combinația anului pentru Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan a fost invitată în platoul „Vorbește Lumea”, acolo unde a vorbit despre colecțiile ei de genți, absolut superbe! 

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate antreprenoare din România. Aceasta are un succes incredibil în viața profesională, fiind CEO al companiei de pantofi, genți și produse din piele, Musette. Recent, ea a lansat o nouă colecție în ediție limitată de poșete și a venit în platoul Vorbește Lumea pentru a vorbi despre aceasta.

Se pare că afacerista știe cum să combine tehnologia și moda, astfel punând bazele unor colecții absolut superbe de genți de mărimi mici și medii:

„Astăzi tehnologia și moda sunt împreună permanent pentru că nu putem comunica unii fără alții. Moda este cel mai puternic trend social, pe când tehnologia este cea fără de care nu putem exista astăzi. În plus, modele noastre sunt versatile, se transformă și poți să sunt exact ca și tehnologia: poți să faci multe lucruri cu ele și poți să fii mult mai creativ. De exemplu, așa cum telefonul e flip e inspirat de vechea pudrieră, la fel și geanta are două cordoane - unul de seară (auriu din lanț) și unul care poate fi boho”, a spus Cristina Bâtlan. 

Antreprenoarea de succes a vorbit inclusiv despre cadourile pe care le dorește. Se pare că pentru Cristina Bâtlan darul ideal este o geantă!

„Vreau să vă spun că dacă vreți să îmi faceți cadouri, trebuie să fie cadouri care să conteze, să fie importante, utile și femeile chiar să folosească acel cadou. Așa că, această geantă este cel mai potrivit cadou pe care poți să i-l faci unei femei, mai ales în luna martie”, a adăugat ea.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni