• Emisiuni
  • La Măruță
  • Momente grele pentru Emily Burghelea! Fetița ei, Amedeea, în stare gravă la spital

Momente grele pentru Emily Burghelea! Fetița ei, Amedeea, în stare gravă la spital

Emily Burghelea este foaret îngrijorată de când fetița ei, în vârstă de un an și câteva luni, a ajuns în stare gravă la spital din cauza unor bacterii necunoscute. Cea mică a fost supravegheată de medici și abia astăzi a fost dusă acasă, după cum a dezvăluit mama sa în urmă cu puțin timp. 

Emily Burghelea, însărcinată în câteva săptămâni, a fost nevoită să își ducă la spital fata, pentru că starea ei de sănătate s-a înrăutățit semnificativ în ultimele zile. Amedeea a slăbit două kilograme în mai puțin de 48 de ore și a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

„A fost pentru prima dată când Amedeea a vărsat de foarte multe ori, a avut febră, toate astea în câteva ore. Seara era ok și până dimineață la 8 când am ajuns cu ea la urgențe pentru că nu știam ce să mai facem a fost foarte rău. 

Ce ne-a îngrijorat cel mai tare a fost faptul că a făcut trei rânduri de analize și toate ieșeau ok. A fost foarte greu, dar până la urmă am aflat că era vorba despre o bacterie, nu era ceva viral cum s-ar fi așteptat toată lumea. A intrat pe antibiotice, am stat cu ea internată. A fost o noapte lungă”, a dezvăluit Emily Burghelea în emisiunea La Măruță.

Emily Burghelea: „Am plecat din spital cu o deprindere foarte proastă”

În timp ce aștepta rezultatele analizelor și decizia medicului specialist, Amedeea s-a uitat la desene animate, lucru pe care nu l-a făcut deloc înainte. Emily Burghelea nu este convinsă că acest lucru este în regulă pentru cea mică, așa că a cerut sfatul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„În spital, Amedeea s-a uitat foarte mult la desene. Ea până acum nu luase contact cu ecranele și în spital, pentru că nu ai ce să faci, îi pui desene. Nu știu dacă am procedat corect”
, a mai adăugat asistenta de la Vorbește Lumea.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS



Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni