• PRO TV
  • Monica Tatoiu, dezvăluiri inedite! Ce făcea după ce petrecea toată noaptea: „M-a învățat un domn”

Monica Tatoiu, dezvăluiri inedite! Ce făcea după ce petrecea toată noaptea: „M-a învățat un domn”

Monica Tatoiu, dezvăluiri inedite! Ce făcea după ce petrecea toată noaptea: „M-a învățat un domn”

Ajunsă la 66 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în această vară, Monica Tatoiu a fost toată viața ei și încă este în centrul atenției, făcând parte din categoria celor mai mediatizate vedete.

Recent, ea a fost invitată într-un podcast unde a vorbit atât despre perioada studenției, dezvăluind ce sfaturi a primit când era tânără și participa la fel și fel de petreceri, dar și cum reușea ea să treacă peste perioadele în care era mahmură.

„În tinerețe m-am îmbătat și eu, pentru că în tinerețe nu m-a învățat nimeni că nu e bine să amesteci, mai ales la petreceri. Petrecerile alea din studenție erau nebune. Nimic nu poate fi mai oribil decât o femeie amețită. Așa că pe mine m-a învățat un domn mai în vârstă, care mi-a spus: «Ai început cu whisky cu apă, continui așa și nu mănânci decât niște lucruri foarte simple». Așa că la petrecerile acelea de 600 de oameni beam un deget de whisky și restul apă și așa era toată seara. Nu te amețești. În momentul în care amesteci băuturile și nu mănânci corespunzător cantitativ, poți să pierzi un job sau o promovare. Băutura e ca sexul. Când îl faci, cu cine îl faci, unde îl faci, sunt lucruri care pot să te urmărească toată viața. Eu niciodată nu am fost mahmură. Mahmureală? Un sex bun de dimineață și un pahar de șampanie. Cui pe cui se scoate. Eu nu prea am fost mahmură”, a spus Monica Tatoiu în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Vezi și: Averea ascunsă a familiei Addams

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni