Monica Tatoiu, scafandru cu acte-n regulă: “În ultimii doi ani am făcut 210 scufundări”

25 Ianuarie 2022, 15:01

Monica Tatoiu, mare iubitoare de vacanțe și călătorii, a avut plăcerea de a fi prezentă astăzi în platoul emisiunii unde a dezvăluit cum a ajuns să facă scufundări. De asemenea, vedeta a adus cu ea în emisiune și echipamentul pe care l-a prezentat cu lux de amănunte. 

Nu mă invidiați. O scufundare costă între 40 și 60 de dolari. Cred că aici e o garsonieră sau un apartament cu două camere”, a explicat Monica Tatoiu răsfoind carnetul cu notițe pentru scufundări. 

Înainte de a avea acest hobby, Monica a povestit cu haz că dansul era pe primul loc în viața ei, dar că din cauza unor probleme medicale, a trebuit să se lase: “Am dansat pe toate genurile de muzică, dar a trebuit să renunț din cauza protezei de la picioare”. 

Apoi am schiat și au urmat alte garsoniere, case, apartamente... Și a trebuit să mă las și de asta pentru că m-am accidentat pe pârtie”, a povestit vedeta. 

Eu sunt sârboaică și nu pot sta locului... Și dacă n-am mai putut să mai dansez, să mai schiez... Și cum cu sexul e mai greu dupa șaizeci și ceva de ani... Ce să faci cu energia ta?

Nu i-a fost ușor să învețe să facă scufundări, însă un instructor mai experimentat a ajuta-o să prindă drag de acest sport: “La prima mea scufundare am intrat în panică. Am zis că n-o să mai fac asta niciodată, dar un instructor de șaizeci și ceva de ani m-a ajutat în patru zile să obțin primul meu certificat de scufundări. (...) Când te scufunzi la mari adâncimi se resimte temperatura joasă (...) e nasol, dar în același timp e frumos!”

Monica Tatoiu a mai spus că pasiunea pentru scufundări ajutat-o să devină un om mai curajos. “Eu sunt panicoasă și nebună, dar scufundările mă fac să fiu zen. Chiar e genul de sport care te ajută să depășești orice problemă de familie”.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/Facebook
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies