• PRO TV
  • N-au avut nicio jenă și au pozat fără sutien în fața muzeului Luvru. „Nu vă mai ajung banii?”

N-au avut nicio jenă și au pozat fără sutien în fața muzeului Luvru. „Nu vă mai ajung banii?”

N-au avut nicio jenă și au pozat fără sutien în fața muzeului Luvru. „Nu vă mai ajung banii?”

Fotografiile publicate de două influencerițe din Italia au scandalizat opinia publică. Acestea au pozat, în bluze transparente și fără sutien, în fața muzeului Luvru din Paris. 

Alex Mucci, în vârstă de 34 de ani, este urmărită de peste 5,6 milioane de oameni pe Istagram, iar prietena ei, Martina Vismara, de 25 de ani, are o comunitate de 5,7 milioane de followeri.

Tinerele și-au câștigat popularitea pe rețelele sociale prin imaginile provocatoare în care își expun sânii. Italiencele își etalează silueta în bluze transparente sau ținute sumare, adunând sute de mii de like-uri la fiecare postare. Ele au ajuns să câștige sume importante în urma contractelor cu diverse branduri de lenjerie intimă și haine. 

Recent, cele două italience au pozat în fața muzeului Luvru din Paris, iar imaginile au stârnit nu doar aprecieri în mediul online, dar și critici aspre: 

„Nu vă mai ajung banii”, „Aveți părinți?”, „Cred că ați greșit platforma de socializare, dacă vă place să vă dezbrăcați atât de mult”, au fost doar câteva dintre comentariile mai aspre la adresa lor. Cu toate acestea, seria de imagini a adunat aproape 500.000 de like-uri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEXIS (@alex_mucci)


Sursă foto: Instagram/ vismaramartina, alex_mucci

Vezi și: Mâncarea neagră e noua fiță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni