• PRO TV
  • Natanticu lanseaza prima sa emisiune exclusiv online. NatanHitul saptamanii va fi disponibila pe protvplus.ro

Natanticu lanseaza prima sa emisiune exclusiv online. NatanHitul saptamanii va fi disponibila pe protvplus.ro

Natanticu lanseaza prima sa emisiune exclusiv online. NatanHitul saptamanii va fi disponibila pe protvplus.ro

Lume buna, nu e gluma, e o treaba foarte serioasa. Cosmin Natanticu va anunta pe toti ca tocmai a lansat prima sa emisiune exclusiv online. NatanHitul saptamanii e disponibila de azi pe protvplus.to. Ca sa nu ziceti ca n-ati stiut.

Natanticu aduce hitu’ pe protvplus.ro, insa intr-o maniera inedita, originala. Saptamanal, Cosmin va alege cate o piesa muzicala din repertoriul autohton si o va trece prin filtrul improvizatiei, mimand versurile. Emisiunea, disponibila exclusiv online, debuteaza azi cu un videoclip pe bune: Print si cersetor, o piesa realizata in colaborare cu Sonny Flame (feat. Connect-R). Cand cei doi artisti au auzit de propunerea lui Natanticu, nu au ezitat nicio secunda sa dea curs invitatiei de a fi parte in acest proiect insolit.

„Am ras mult la filmari. Cosmin venea dupa o zi intreaga de filmari, Connect-R si cu mine eram de pe drumuri, intorsi de la concertele din tara. Eram obositi cu totii, dar cand l-am vazut pe Natanticu, cand am vazut ce poate, am facut criza de ras”, a declarat Sonny Flame.

Sonny Flame se pregatea sa lanseze o noua piesa, iar aceasta propunere a venit ca o manusa pentru toata lumea. Astfel, azi suntem martori la o dubla lansare: emisiunea online a lui Natanticu si piesa semnata Sonny Flame feat. Connect-R. Prima productie exclusiv digitala nu putea ramane fara ecou, cea mai mare casa de discuri din Romania – Cat Music – anuntandu-si dorinta de a se implica in realizarea acestui videoclip.

Urmareste mai jos primul episod din NatanHitul saptamanii!

NatanHitul saptamanii va putea fi urmarita pe platforma protvplus.ro incepand de azi, odata cu lansarea primei editii. Peste doua saptamani, emisiunea lui Natanticu va intra in program normal si va lansa cate un hit la fiecare sapte zile. 

Ramaneti conectati pentru ca hiturile se vor tine lant pe protvplus.ro, platforma video numarul 1 din Romania! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni