• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Nea Rață își caută noră! Cum arată Bogdan, fiul celui mai cunoscut fermier de la TV

Nea Rață își caută noră! Cum arată Bogdan, fiul celui mai cunoscut fermier de la TV

Surpriză în platoul emisiunii “Vorbește lumea”! Nea Rață, îndrăgitul fermier care i-a pus la treabă pe concurenți în trei sezoane de Ferma, le-a făcut o vizită Lorei și lui Cove. N-a venit singur, ci însoțit de Bogdan, fiul său. 

Nea Rață vrea să-și însoare feciorul, așa că e în căutare de noră. “Eu nu sunt pretențios. Poate să fie și de casă, să fie și de oraș. Adică trebuie să le combine așa cumva.  (…) Cum o dă Dumnezeu! Poate să aibă și ceva moștenire…vreo 2.000 de hectare”, a glumit fiul lui nea Rață atunci când a fost întrebat cum trebuie să arate femeia care l-ar cuceri. 

Bogdan are 21 de ani și a moștenit pasiunea tatălui său pentru agronomie. Tânărul este student în anul III la Facultatea de Agronomie, iar tatăl îl pregătește deja pentru a prelua cârma afacerii sale. 

Nea Rață are planuri mari în viitor. “În perioada asta de pandemie ai gânduri, ai planuri. Așa sunt eu, mă gândesc pentru zece ani. Am zis acum fiind student în anul III la Agronomie... mai are doi ani și termină, apoi mai vine un an de experiență. Se strâng vreo trei ani și apoi îi las ferma lui (...) Îl las pe el cu ferma și culturile ecologice și eu aș vrea să mă fac puțin primar”, a declarat simpaticul Nea Rață. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Facebook Bogdan Rata

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni