• PRO TV
  • Nicole Cherry moment viral alături de J Balvin. Cei doi au filmat unul dintre cele mai populare trenduri de pe TikTok

Nicole Cherry moment viral alături de J Balvin. Cei doi au filmat unul dintre cele mai populare trenduri de pe TikTok

Nicole Cherry moment viral alături de J Balvin. Cei doi au filmat unul dintre cele mai populare trenduri de pe TikTok

Nicole Cherry a profitat din plin de vizita lui J Balvin în România, cu ocazia festivalului Untold, și a filmat alături de artistul columbian un moment care s-a viralizat imediat pe rețele sociale.

Artista, în vârstă de 23 de ani, și cântărețul de muzică reggaeton, în vârstă de 37, s-au întâlnit în backstage-ul celei de-a patra zi a festivalului Untold, ce a avut loc în Cluj. Plini de energie, au realizat un moment care are la baza unul dintre cele mai populare trenduri de pe TikTok la momentul actual - un schimb de replici mimate pe piesa "Déjame Revisarte el Celular 2", a cântăreței Ingrid Laien în colaborare cu Los Del Fino.

În clipul viral, ce a adunat peste 25.000 de like-uri, Nicole Cherry face schimb de replici și mișcări de dans cu J Balvin, într-un moment ce redă o ceartă între un cuplu, așa cum reiese din versurile piesei care stă la baza trendului.

"Voy a salir con una prima (¿qué prima?) /Una que viene del campo pa' vacilar/ Y beberno' uno' traguito' mientra' tanto/ ¿Y quién te dio permiso pa' estar andando?/ ¿Y quién te está pidiendo permiso, mi loca? Te estoy avisando/ ¿Qué? ¿Y quién te dio permiso pa' estar andando? (Nadie)/ ¿Y quién te dio permiso pa' estar andando? (Que nadie)"

"Voi ieși cu o verișoară (ce verișoară?). Una care vine de la țară, ca să petrecem și să bem ceva printre altele/ Și cine ți-a dat voie să ieși? / Și cine îți cere permisiunea, nebuna mea? Doar te anunț/ Ce? Cine ți-a dat voie să ieși (Nimeni)/ Și cine ți-a dat voie să ieși? (Nimeni am zis)"

Momentul inedit creat de cei doi artiști a stârnit o serie de reacții pe Instagram, urmăritorii lui Nicole Cherry fiind surprinși de faptul că a apărut în compania unui artist de talia lui J Balvin. Ba mai mult, unii au încurajat-o să colaboreze pentru o piesă:

"Nicole, îmi place foarte mult duetul cu J Balvin, sper să faceți o melodie împreună, vă iubesc pe amândoi", "Ai rupt trendul asta", "Hahahaha ce tare, ador".

Nicole Cherry l-a cunoscut pe J Balvin cu ani în urmă, la începuturile carierei sale și chiar a declarat în presa că are numărul lui de telefon, cei doi păstrând legătura de-a lungul anilor. Așadar, nu este de mirare că autoarea hitului "Florile Tale", l-a convins să filmeze acel moment alături de ea.

Sursă foto: Instagram


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni