Nicole Cherry se pregătește de botez! Cine va cânta le eveniment? 

Nicole Cherry este proaspătă mămică, iar botezul micuței Anastasia este origanizat în luna mai. 

Invitată La Măruță, Nicole a venit tonică și într-o formă de zile mari și a povestit încântată că pregătește botezul. Nu a dat detalii foarte multe, dar a spus clar că abia așteaptă să cânte Andra melodia "Pas cu pas": 

"Vreau să îi cânte Andra "Pas cu pas." Atât de mare e hit-ul ăsta încât îi place copilului, o ascultă mereu, nu mai pot. Mereu. Fii-mea adoarme doar pe piesa asta. Intră soțul meu în casă și îmi zice "iar ai pus piesa asta?"



 

Pe 29 noiembrie, imediat după naștere, Nicole a intrat în direct de la spital tot în emisiunea lui Măruță și a povestit cum se simt ea și Anastasia:

"E copleșitor că e un copil foarte dorit, a venit foarte repede, semn că totul era bine. Mi l-am dorit și a și venit. Foarte bine sunt, sunt bine, le-am zi și asistentelor să o scuipe pe Anastasia să nu o deoache, ne simțim foarte bine și eu și ea. Nu se poate descrie sentimentul, e uimitor. Presupun că fiecare mămică înțelege. Ne-am văzut pe Facetime eu și cei din familia mea. Deocamdată nu are ochii verzi, așa cum îmi doream eu, îi are albaștri, dar vedem. Doamne ajută, eu îmi doresc."

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni