• PRO TV
  • Nicoleta Luciu, in lacrimi la "Dansez pentru tine". A facut marturisiri emotionante: "Aveam nevoie sa scap de problemele de acasa!"

Nicoleta Luciu, in lacrimi la "Dansez pentru tine". A facut marturisiri emotionante: "Aveam nevoie sa scap de problemele de acasa!"

Nicoleta Luciu, in lacrimi la "Dansez pentru tine". A facut marturisiri emotionante: "Aveam nevoie sa scap de problemele de acasa!"

Nicoleta Luciu a ajuns in marea finala Dansez pentru tine, unde a facut niste marturisiri impresionante in fata camerei, despre cum a reusit sa treaca peste problemele de familie si sa lupte pentru visul partenerului ei.

"Imi doream un loc unde sa ma detasez de probleme, sa trec peste… peste anumite momente...

Marea finala "Dansez pentru tine" este ACUM integral pe voyo.ro

M-am simtit ca in a doua familie. Am incercat sa fiu cu capul sus... n-am cedat nervos, n-am cedat psihic.

Aveam nevoie de un loc unde sa capat putina incredere si putina energie. Dansez pentru tine a fost gura mea de oxigen de care aveam nevoie un perioada asta.

Nu mi-au pus intrebari s-au comportat ca adevarati prieteni. Am invatat ce-i armata aici... Bogdan Boanta incepea asa: "Sunt nervos, vreau sa faceti totul bine!" a povestit Nicoleta Luciu.

In octombrie, sotul Nicoletei Luciu a fost filmat pe un iaht, unde isi saruta amanta dupa care a lovit-o. 

Zsolt a fost contactat prin telefon de echipa Happy Hour pentru a explica imaginile aparute in presa, cu presupusa amanta. Femeia cu care era pe iaht este Kinga Sebestyen si se cunoaste cu sotul lui Luciu de mai bine de 30 de ani, a lucrat la firma lui si este cea care a adus in Romania kangoo jumps.

"Kinga e cu prietenul meu din Budapesta, eram beat, aia e. Nu stiu, eu nu am batut pe nimeni. Eu nu am nicio reactie. Kinga a lucrat la mine la firma", a declarat el cand a fost sunat de echipa Happy Hour.

Sotul Nicoletei Luciu a sustinut ca o cunoaste de 10 ani pe Kinga si ca nu a avut niciodata o relatie cu ea.

"Orice femeie care isi iubeste barbatul e socata dupa asa veste. Casnicia va ramane frumoasa, o sa ramanem un cuplu frumos pentru copii nostri.", a declarat Nicoleta Luciu despre casnicia ei cu Zsolt Csergo, impreuna cu care are patru copii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni