• PRO TV
  • Nicu Bocancea, decor la înălțime, pe heliportul unei clădiri din București

Nicu Bocancea, decor la înălțime, pe heliportul unei clădiri din București

Nicu Bocancea, decor la înălțime, pe heliportul unei clădiri din București

Nicu Bocancea, master florist internațional, a montat un decor impresionant de eveniment la înălțime, pe heliportul unei clădiri de 18 etaje din București și demonstrează o dată în plus că nu există imposibil în floristică și organziarea de evenimente pentru cei mai excentriți clienți.

„Este clar, în meseria noastră, cerul este limita, la propriu. Am dus o masă lungă de evenimente, scaune transparente, zeci de farfurii, tacâmuri, pahare, sfeșnice și aranjamente florale înalte de peste 4 metri construite dintr-o diversitate de flori ciclam cel mai aproape de nori, pe heliportul unei cladiri înalte, de unde Bucureștiul se vede infinit. După ore în șir de construcții florale, urcat interminabil și montat la înălțimi amețitoare, am realizat că avem cea mai frumoasă meserie din lume în care orice temă de la un client este nu o provocare, ci în primul rând o bucurie și o ocazie de a ne depăși limitele”, a mărturisit Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român la nivel internațional, cu peste 20 de ani de experiență în industria evenimentelor din România.   

După peste 2 ani de restricții pentru evenimente, oamenii se întrec în creativitate, excentricitate și cereri la limita imposibilului către cei care le transformă nunțile, botezurile, aniversările sau evenimentele de firmă în experiențe memorabile și unice. 

„Eu lucrez de peste 20 de ani în industria florilor, a decorurilor speciale și a evenimentelor și am învățat, mai ales în ultimii 2 ani, că nu este bine să cred că le-am făcut sau trăit pe toate. După ce în ultimii ani am dus evenimentele, din nevoie, în cel mai intim și restrâns context cu putință, acum, cererile ne fac să începem fiecare zi, pregătiți de noi provocări și premiere. Pe heliport, pe câmp deschis, în castel, pe roof-top-uri, pe plajă sălbatică sau vârf de munte, evenimentul poate fi organizat impecabil și poate arăta mai frumos decât în orice vis sau album foto”, povestește Nicu Bocancea care-și începe fiecare proiect cu creionul pe hârtie, îl continuă cu disciplină, organizare, logistică și rigoare și îl desâvârșește cu atenție la fiecare detaliu.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni