• PRO TV
  • Noul sezon Ferma vedetelor aduce schimbari importante in fata telespectatorilor

Noul sezon Ferma vedetelor aduce schimbari importante in fata telespectatorilor

Noul sezon Ferma vedetelor aduce schimbari importante in fata telespectatorilor

Ferma vedetelor este un format extrem de complex ce presuspune abilitati de adaptare extreme pentru vedetele ce au acceptat provocarea. In cele doua sezoane difuzate pana acum, concurentii au trecut prin provocari inedite ce au trecut dincolo de traiul in conditii ca acum 100 de ani. Cel mai important test a fost, in fiecare sezon, cel de adaptare la oameni si lipsa persoanelor dragi, care sa le dea forta concurentilor de a trece peste orice obstacol. 

Daca anul trecut fermierii au avut parte de aventuri in Cipru, la peste 1.800 de kilometri distanta de casa si au fost nevoiti, in fiecare zi petrecuta in ferma, sa cunoasca si sa asimileze traditii locale, pentru noul sezon Ferma vedetelor, concurentii se vor intoarce la spiritul 100% romanesc, in zona Sibiului, si vor scoate cele mai vechi traditii romanesti de la naftalina. 

In acest nou sezon, Ferma vedetelor este pregatita sa primeasca 6 cupluri de vedete. Sot si sotie, cei mai buni prieteni, mama si copil - cele 12 vedete vor lucra, in premiera la Ferma vedetelor, in echipe pentru a rezista cat mai mult in show si de a demonstra ca impreuna pot reusi! In sezoanele precedente, singuratatea si lipsa unei persoane pe care se pot sprijini la greu si in care pot avea incredere reprezenta o problema majora pentru fermieri.

Conditiile de trai nu se schimba – nu vor avea electricitate, intimitate, vor trebui sa se gospodareasca singuri, sa isi construiasca cele necesare pentru a avea un minim de confort si va fi ocazia perfecta pentru a vedea daca relatii puternice, construite in timp, vor reusi sa ramana la fel de inchegate si in conditiile si tensiunea din Ferma vedetelor.

Asadar, fiecare dintre cele 12 vedete va descoperi ca munca si traditiile de pe meleagurile noastre nu sunt deloc asa simple precum par, iar Nea Rata stie deja ce strategii sa aplice si Monica Barladeanu este alaturi de ei la fiecare pas!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni