• PRO TV
  • O influenceriță celebră s-a sinucis la doar 21 de ani. Mesajele primite de la internauți au împins-o la moarte

O influenceriță celebră s-a sinucis la doar 21 de ani. Mesajele primite de la internauți au împins-o la moarte

O influenceriță celebră s-a sinucis la doar 21 de ani. Mesajele primite de la internauți au împins-o la moarte

Kristina “Kika” Dukic - influencer, gamer și star Youtube din Serbia - a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din Belgrad. Tânăra de 21 de ani și-a pus capăt zilelor după ce n-a mai suportat mesajele de ură pe care le primea zilnic pe conturile de socializare. 

Vestea tragică a fost făcută publică de mama Kristinei printr-un mesaj în care a subliniat că oricine are gânduri de sinucidere ar trebuie să caute ajutor. Ulterior, mesajul a fost șters de femeie, potrivit The Sun.

Se pare că tânăra de 21 de ani era victima bullying-ului pe internet de câțiva ani. Gamerița avea aproape jumătate de milion de urmăritori pe contul de Instagram și o comunitate la fel de impresionantă și pe Youtube. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

De cinci ani de zile, Kika primea mesaje răutăcioase de la urmăritorii ei. De altfel, tânăra avea și câteva filmulețe în care se plângea de acest lucru. Într-un videoclip, ea a explicat că orice ar fi făcut, aceștia nu o considerau niciodată suficient de bună. 

Ea le-a spus celor care îi criticau aspectul fizic că în viață este important să fii fericit și să faci ceea ce îți dorești. Unii internauți o acuzau că și-ar fi făcut operații estetice.

Gamerul sârb Bogdan Ilic, care are peste un milion de urmăritori pe Instagram, era unul dintre cei care o atacau des pe Kika. Acesta îi persifla videoclipurile despre jocuri și spunea despre ea că este “falsă”. După ce i-a declarat război, o parte din urmăritorii lui Ilic au atacat-o pe Kika pe conturile de social media. Aceștia i-au lăsat comentarii pline de ură, inclusiv unele în care îi spuneau să își ia viața. 

După moartea fetei, gamerul a fost contactat de presa din Serbia. Acesta a declarat că cei doi deveniseră prieteni.

“Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Îmi pare rău că nu am anunțat că ne-am împăcat și devenisem prieteni. Îmi pare rău pentru că oamenii nu știu motivul și arată cu degetul. Nu le dau morților pace și respect doar pentru a obține câteva like-uri, pentru a-și îndeplini dorința de răzbunare în cel mai urât mod posibil”, a spus acesta potrivit sursei menționate mai sus. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni